Много от нашите клиенти имат търговски взаимоотношения с търговци от различни дестинации. Европейските страни, Далечният Изток, Близкоизточни пристанища са отправни точки за товарите. Морският превоз е евтин и сигурен начин за доставка на стоките. Нашите клиенти имат нужда от доверено лице, което да поеме грижата по спедициятав товарните пристанища. Ние имаме сключени споразумения за сътрудничество с различни партньори на местно ниво. Тези колеги познават местните условия на работа и могат бързо да уредят процедурите по изпращане, контролират сроковете, информират ни за статуса на доставката. Това ни дава изключително предимство и ние спомагаме нашите поръчители да се чувстват сигурно и комфортно. Те не се обременяват с грижата да придвижват стоките си.

Това важи с пълна сила за всякакъв обем и вид стока. Ангажираме 20 DV контейнери, 40 DV, HC, специализрано оборудване – хладилни и отворени контейнери. Вие можете да ни възложите и малки по обем товари. Нашата фирма си партнира с надеждни групажни линии и не е проблем да доставим Вашата поръчка.

Мирамар осигурява за своите клиенти още едно предимство. Ние можем да подберем оферта за морско навло спрямо Вашите конкретни изисквания – доставно време, маршрут, начин на организиране. Можем да направим комбинация от въздушно и сухопътно карго ако е необходима спешна пратка. Ние събираме вариантите, а Вие избирате каквото Ви е нужно. Не търсите и не се обръщате към различни доставчици.

През целият морски маршрут ние следим движението на Вашия товар и се грижим да бъдете информирани. Вие ще бъдете подготвен с необходимите документи към момента на пристигане в посоченото пристанище.

Нашата компания има преференциални договорни отношения с българските портове. При разтоварване на Вашия контейнер, ние сме готови да стартираме митническото оформяне, да организираме товара в исканото направление: складиране, реекспорт, внос, митнически режим, транзитен режим. Осигуряваме набор от допълнителни услуги още на входяща граница – терминална обработка, претоварни услуги, преопаковане, етикетиране. Така оптимизирате Вашата дейност и си осигурявате конкурентно предимство.

БЕЗОПАСНА И СИГУРНА ДОСТАВКА

Мирамар поддържа своята репутация на надежден партньор от момента на създаването си.

Ние сме изградили система за контрол през целия път на Вашата поръчка. Специалистите ни са запознати с изискванията Ви и спецификата на Вашите стоки. Извършваме товаро-разтоварните операции с необходимата техника, за да сме сигурни, че доставката ще бъде обработена професионално. Имаме изградени методи за боравене със стоки – ясна идентификация на товарите, пълна и точна документация, специално отношение. Развили сме индивидуални пътища на комуникация с Вас, за да работите спокойно и комфортно. Получавате актуална информация за статуса на работата ни и можете да планирате задачите си.

Нашият опит е във Вашите ръце.

Img

НАШИЯТ ЕКИП

Логистиката изисква дълбоки и разнообразни познания и опит. Ние сме събрали хора с различни квалификации и познания. Имаме служители с над 40 годишен опит в спедицията, но и млади колеги, които допринасят с новаторски умения и дух. Това е отбор от чудесни личности и професионалисти. Те са посветени на общата работа и разбират прекрасно своите отговорности. Ние знаем, че най-ценният ресурс са хората. Считаме, че имаме привилегията да работим с най-добрите. Те поддържат репутацията на Мирамар. За това се стремим да поддържаме тяхното развитие. Насърчаваме ги да обогатяват интересите си и да прилагат своите идеи на практика. Радваме се на сътрудничество, защото сме създали общност с обединени цели.

Ето някои от квалификациите, които притежава екипът на Мирамар.

- Инженерни специалности

- Магистърска степен по навигация – ръководене на морски съдове, далечно плаване

- Магистърска степен по европеистика

- Магистърска степен по международни финанси

- Икономическа степен по стокознание, специализиран в митническо дело

- Професионална компетентност за автомобилен транспорт от ИА АА към Министерството на информационните технологии и съобщенията

- Професионална компетентност – експерт за технически прегледи на МПС

- Специалист по математическа лингвистика и информатика

Изпратете запитване